SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

 

Een geweldige aanwinst voor jouw praktijk!

Logisch nadenken is goed. En soms blijven we maar denken en denken we dat ons hoofd alle oplossingen geeft. Je voelt je hoofd soms knarsen als het ware ...

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Wil je gemakkelijker en sneller je innerlijke wijsheid en intuitie aanspreken? Op elk moment? En ook die van je klant? 

SoulCollage® is een bijzonder krachtige methode die steeds meer coaches en therapeuten gaan gebruiken in Nederland. Met de techniek SoulCollage® maak je als het ware een collage met en van je ziel. Het geeft je op een creatieve en verrassende manier toegang tot je innerlijke wijsheid. Hierdoor worden thema's sneller duidelijker en kunnen er bij jou en je klant diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.

Werken met SoulCollage® is krachtig en kan je leven veranderen. 

Voor wie

 Deze dag is speciaal voor coaches en therapeuten die SoulCollage® willen gebruiken in hun praktijk met hun klanten. Tijdens deze dag ga je zelf de betekenis en werking ervaren en leer je hoe je SoulCollage® effectief kunt inzetten met jouw klant. Voorkennis en een creatieve aanleg voor deze dag is niet nodig. 

SoulCollage® komt uit de USA en werd gecreëerd door Seena B. Frost in de jaren '80.

Wat gaan we doen?

Het eerste gedeelte van de dag ga je zelf kaarten maken en aan de slag met de kaarten, zodat je het SoulCollage® proces zelf ervaart. Het tweede gedeelte van de dag besteden we aan het leren werken met cliënten. Je krijgt tips en informatie over hoe je deze methode kunt toepassen in je eigen praktijk.

Je mag SoulCollage® gebruiken in je praktijk zolang je niet de naam in je promotie gebruikt. Mocht je zelf workshops willen geven of de naam gaan gebruiken, dan raad ik je aan om de SoulCollage® Facilitator Training  te volgen. 

De trainer

Lucy Schaaphok is SoulCollage® Trainer. Zij traint met enthousiasme mensen die de SoulCollage® methode op een succesvolle manier willen integreren in hun praktijk.

Ook leidt zij coaches en therapeuten op tot SoulCollage® Facilitator en biedt zij diverse verdiepingstrainingen en thematrainingen voor facilitators en specifieke doelgroepen.

 

Meer informatie en data 

 


 

Deelnemers over SoulCollage® 

"Veel inspiratie opgedaan om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik heb inspiratie voor hoe ik dit zelf kan gaan gebruiken in mijn coaching. Ik vond het inspirerend."
- Gabriëlla Croiset, coach en counseler 

"Het Proces: was ik van onder de indruk, verliep heel mooi en voelde veilig. De betrokkenheid van iedereen voelde goed, en jouw aanwezigheid helemaal. Het Proces gaf onvermoede inzichten. Je rust, steun, en openhartigheid over jezelf, zij het heel bescheiden, was precies goed voor mij."
- K vd M, deelnemer workshop SoulCollage®  

"Het maken van de collages vond ik heerlijk. Ontspannen en ik heb geen druk ervaren. Daar was jij, Lucy heel duidelijk en faciliterend in. Plezierig!
Het proces was ongewoon en daardoor eerst wat spannend. Daarna boeiend om te merken wat er met mezelf gebeurde wanneer ik me mee liet nemen in mijn kaart. Ook bijzonder wat ik bij anderen zag. Kernachtig, verstild en krachtig.
Ik vond het verrassend en bijzonder! Ik heb genoten Ook vond ik het inspirerend om jou te ontmoeten Lucy! Je kunst, de manier waarop je in het leven staat. Mooi!!"
- M vd M, deelnemer workshop SoulCollage®  

"Afgelopen zondag nam ik deel aan een workshop Soulcollage® bij Lucy van Life Creations. In 1 woord geweldig. In meer woorden beschreef ik het als van leuk en gezellig naar mooi en transformerend. Het heeft me aan het huilen gebracht, zoveel kracht, vrijheid en liefde voelde ik. En het was het waard. Ik vond het een geweldige workshop."
- Kim Vermeer, wegwijzer voor de ontdekkingsreis met intuïtie 

"Meaningfull for me: talking so that you are done with the conscious. Then the unconscious can come through. That is where my real learning is. It feels very good."
- Searl Vetter, Life and leadership coach 

 

Meld je hier aan

Algemene voorwaarden 

0
Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.