FAQ's over de Damanhur reizen

 

Waarom zijn de reizen zo prijzig?
Ik huur Damanhur voor bijna het gehele programma in, waardoor het kostenplaatje van de reis veel hoger valt dan als ik zelf de groepen zou begeleiden. Dit doe ik omdat ik zelf niet die functie heb ik in Damanhur en omdat zij het best alle informatie en kennis over kunnen brengen. Naast de begeleiding door Damanhur begeleid ik daarnaast de groep tijdens het gehele programma.

Heb je ook tips voor mij als ik niet met de reizen meega?
Voor algemene informatie over zelfstandig Damanhur bezoeken, kun je het beste met Damanhur contact opnemen. Zij kunnen je vragen het beste beantwoorden.
Juist door met mij mee te gaan zal in je een kijkje achter de schermen bieden en je in contact brengen met die mensen die jij interessant vindt, of die plekken die je graag wilt ervaren aanwijzen en/of je die informatie geven die je nodig hebt.
Ik regel dan alle overnachtingen, het programma en alle andere wensen die je hebt.

Waarom is het handig om daar zelf een auto te hebben?
Voor het programma overdag is er geen auto nodig, maar wil je ergen lunchen, wandelen of boodschappen doen dan is een auto erg handig. De centra in Damanhur liggen niet dichtbij elkaar. Ook voor de diners is het handig om met de auto te kunnen reizen. Je kunt met eigen auto reizen naar Damanhur of vliegen en een auto huren. Je kunt met meerdere personen eventueel een auto huren, Life Creations kan deelnemers aan elkaar verbinden, waardoor je de prijzen laag kunt houden.

Wat is de voertaal in Damanhur?
De voertaal is Italiaans, maar steeds meer mensen in Damanhur kunnen engels spreken.

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.