Astral Travel

 

Een zeer bijzondere workshop waarin je leert om uit je lichaam te treden.

De workshop beidt een filosofische fundering waarin je leert over de mechanismen en potentieel van het 'scheiden' van het astrale lichaam van het fysieke lichaam. Sommige mensen doen dit instinctief, maar toch is het dan moeilijk om het te begeleiden en het op een experimentele manier te gebruiken.

Tijdens deze workshop leer je effectieve technieken om het lichaam te verlaten en alleen met het bewustzijn te reizen. Het doel van dit experiment is om contact te maken met een dimensie dat normaal alleen via dromen bekend is. Het is een ruimte waarin wat normaal en wat paranormaal is samengesmolten is. Het activeert nieuwe gebieden in de mens.

Het leren 'scheiden' vergroot ook de innerlijke veiligheid; bijvoorbeeld het overwinnen van de angst voor de dood, het meer bewust worden van het bestaan voorbij het fysieke lichaam en het overwinnen van de grenzen in perceptie opgelegd door het leven in fysieke vorm.

Volgens de Damanhuriaanse filosofie is de mens een 'brug-wezen' die op veel verschillende niveaus bestaat, van het materiële naar het spirituele.

Naat theoretische sessies ga je ook aan de slag met praktische ervaringen die geschikt zijn voor iedereen (zwangere vrouwen wordt het afgeraden).

De workshop wordt in het Engels gegeven door Gnomo Orzo. Gnomo is een zeer ervaren docent en woont in Damanhur.


Kijk hier voor data

Locatie: Oosterbeek, centrum Belmani
 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.