Een magische week in Damanhur


DAMANHURAVOND IN AMSTERDAM (5 SEPT) MET LISETTE THOOFT ALS GASTSPREKER

Er is nog plek, wil je nog mee dan kun je je tot en met 30 juli nog aanmelden via onderstaande formulier. Vanaf vrijdag 29 juli kun je je alleen nog maar telefonisch aanmelden: 06-42546969

Wil jij ook:
een magische plek bezoeken en bijzondere spirituele ervaringen hebben, je laten inspireren door het leven van mensen, ervaren hoe het is als een groep mensen hun droom leven, tijd nemen voor transformatie in jezelf, en een bijzondere tijd hebben?

Damanhur is een geweldige plek, je kunt je onderdompelen in wat ze daar al gecreëerd hebben en het zal een indrukwekkende ervaring zijn. Een bijzondere plek die je stimuleert om alles anders te zien dan je al gewend bent.

Ga de uitdaging aan en ga mee!

Reeds jaren komt Lucy in Damanhur in Italië en heeft al een aantal keren samen met Damanhur workshops in Nederland georganiseerd.

In augustus 2011 organiseert ze weer 5 dagen in Damanhur voor mensen die kennis willen maken met deze bijzondere gemeenschap en op een bijzondere wijze spirituele verdieping willen vinden. Ze zal zelf ook aanwezig zijn als begeleider voor de groep. Ze kan je veel vertellen over Damanhur en in contact brengen met mensen met bepaalde expertise, op deze manier zul je ten volle Damanhur kunnen ervaren.

Damanhur is een magische plek, waar je dingen anders ervaart en voor vele mensen een plek is voor transformatie. Damanhur is inspirerend op veel gebieden. Hun basisidee is dat je met een relatief kleine groep mensen veel kunt realiseren.

Voor Damanhur is de groep heel erg belangrijk, met elkaar sta je sterk en kun je erg veel bereiken. Ook de groepsprocessen zijn voor Damanhur leerervaringen. Tijdens deze 5 dagen in Damanhur kun je door zelf in de groep te zijn Damanhur het beste ervaren.

Toegevoegde waarde om met deze reis mee te gaan
Natuurlijk kunnen mensen op eigen gelegenheid gaan, maar vaak halen ze dan niet er uit wat in Damanhur zit. Je bent dan vaak meer de toerist die rondgeleid wordt en waar je het standaard praatje krijgt. Tijdens mijn reizen zul je veel meer horen dan dat, je zult dieper gaan en meer te weten komen en ervaren. Met een groep in Damanhur zijn heeft ook een grote toegevoegde waarde: je bent elkaars spiegels, je kunt dingen delen, je vult elkaar aan, je groeit sneller door elkaars energie te versterken. Ik breng je in contact met één van de oprichters van Damanhur met wie we een persoonlijk gesprek kunnen hebben in de groep, er wordt tijd voor ons gemaakt voor vragen en verdieping.
Daarnaast weet ik vele mooi, inspirerende en magische plekjes in de omgeving die je kunt bezoeken. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn!

Data: van 1 t/m 7 augustus 2011, aankomst op maandag 1 augustus en vertrek op 7 augustus 2011.
In oktober is er nog een reis dat in het teken staat van reawaken your inner senses. Verder is er in mei 2012 weer een reis (informatie volgt nog).

Overnachting gebeurt in het gasthuis, je deelt hier een kamer met meerdere personen en de badkamer. Je kunt ook een 1 persoonskamer boeken. Mocht je meer luxueus willen overnachten, dan kan dat ik dichtbij gelegen hotels.

je kunt zeer voordeling lunchen en dineren in Damanhur (biologisch).

Prijs: 670,- euro, incl. het gehele programma en begeleiding, excl. overnachting (25 euro p.p. per nacht), ontbijt, lunch, diner, extra activiteiten en de reis ernaartoe. Als je vroeg boekt, kun je vliegen voor nog geen 90 euro (retour). Vanaf Eindhoven kun je zelfs soms voor 12 euro naar Milaan vliegen met Ryan Air.
Turijn ligt dichterbij Damanhur en daar kun je ook op vliegen.

Bekijk het programma

Lees ervaringen van deelnemers

Bekijk hier meer info en filmpjes over Damanhur

Minimaal aantal aanmeldingen: 6

Er bestaat de mogelijkheid om een kinderprogramma aan te bieden. Hiervoor is tijdige aanmelding en voldoende kinderen noodzakelijk.

Bel voor meer info naar : 06-42546969 Of mail naar info@life-creations.nl

Meld je hier aan:

Bekijk de algemene voorwaarden

0
Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.